Она и њен супруг Драган брак су склопили у новембру 2010. године, а свадби су присуствовали чак и неки учесници ове емисије. Наредне године водитељка је родила ћерку Неру, а по повратку са породиљског одсуства одлучила је да водитељски посао замени оним иза камере.

После 11 година проведених пред камерама, Ирена је пре четири године почела да ради на позицији продуцента и главног и одговорног уредника на једној телевизији. После девојчице Нере, Ирена је 31. децембра 2017. родила и сина.

Фото: Јутјуб принтскрин/Aria Witten

 

 

Водитељка била потпуно усмерена на њих и њихово одрастање. Како је својевремено у једној емисији признала након два порођаја борила се са вишком килограма, али је успела да скине чак 17 кила.

- Када сам урадила анализе, видела сам да су моје висцеларне масти око унутрашњих органа високе и да је то већ озбиљно. Ти здравствени резулати су ме уплашили. И онда сам рекла: "Да, ја Нери и Кости морам дуже да трајем". Морам да будем здрава - рекла је она, истичући да су њени родитељи умрли од рака, те да је свесна тога да због своје деце мора бити здрава.

Поред тога што је изгубила велики број килограма Ирена је променила и фризуру, због чега изгледа поптуно другачије. Њен заштитни знак годинама је била кратка коса, док сада има дугу.

Фото: Јутјуб принтскрин/linkTV – internet televizija

 

 

Ирена се у међувремену вратила послу, само што је сада више присутна иза камере и бави се продуцирањем.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".