Ona i njen suprug Dragan brak su sklopili u novembru 2010. godine, a svadbi su prisustvovali čak i neki učesnici ove emisije. Naredne godine voditeljka je rodila ćerku Neru, a po povratku sa porodiljskog odsustva odlučila je da voditeljski posao zameni onim iza kamere.

Posle 11 godina provedenih pred kamerama, Irena je pre četiri godine počela da radi na poziciji producenta i glavnog i odgovornog urednika na jednoj televiziji. Posle devojčice Nere, Irena je 31. decembra 2017. rodila i sina.

Foto: Jutjub printskrin/Aria Witten

 

 

Voditeljka bila potpuno usmerena na njih i njihovo odrastanje. Kako je svojevremeno u jednoj emisiji priznala nakon dva porođaja borila se sa viškom kilograma, ali je uspela da skine čak 17 kila.

- Kada sam uradila analize, videla sam da su moje viscelarne masti oko unutrašnjih organa visoke i da je to već ozbiljno. Ti zdravstveni rezulati su me uplašili. I onda sam rekla: "Da, ja Neri i Kosti moram duže da trajem". Moram da budem zdrava - rekla je ona, ističući da su njeni roditelji umrli od raka, te da je svesna toga da zbog svoje dece mora biti zdrava.

Pored toga što je izgubila veliki broj kilograma Irena je promenila i frizuru, zbog čega izgleda poptuno drugačije. NJen zaštitni znak godinama je bila kratka kosa, dok sada ima dugu.

Foto: Jutjub printskrin/linkTV – internet televizija

 

 

Irena se u međuvremenu vratila poslu, samo što je sada više prisutna iza kamere i bavi se produciranjem.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".