Велики успех филма „Тома“, који дуже од месец дана пуни биоскопске сале, скренуо је пажњу јавности на глумце који тумаче водеће улоге. Тако је, између осталог, на „дневни ред“ стигао и емотивни живот филмског Томе Здравковића, све популарнијег Милана Марића.

Сазнање да је у дугогодишњој вези изазвало је, очекивано, разне коментаре, а ако је судити по објавама које су Милан и његова изабраница истакли на друштвеним мрежама, изгледа да као пар нису били спремни на притисак јавности

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)


Обоје, свако за себе, поручују да је време за промене и нове почетке.

„Време је за нас, људе, да почнемо неке промене... Хајде да променимо начин на који једемо; хајде да променимо начин на који живимо; и хајде да променимо начин на који третирамо једни друге. Јер онај стари не функционише... На нама је да урадимо оно што морамо да бисмо преживели“, написао је Милан Марић.

Убрзо потом уследио је статус његове партнерке.

„Кад делиш срећу, сви су заувек ту, јер је пријатно и корисно. Ако крене да те ломи несрећа, и то потраје, већина ће побећи, јер је тешко, оптерећује, нарушава и њихов квалитет живота, а свако мора да брине о себи. Остају ретки, који су вас увек искрено и без калкулација волели.“

Имају ли ове речи везе са њиховим заједничким животом или су им се просто учиниле занимимљиве и поучне у овом тренутку, сазнаћемо врло брзо.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".