Мирјана после губитка супруга није улазила у љубавне везе  нити се удавала из разлога да не повреди ћерку. Она је храбро наставила да корача сама кроз живот и одлучила да се препусти изградњи каријере. 

- Било је љубави у мом животу, страсти и лудила и свега, али очигледно никада нисам хтела да се удам. Свесно сам бирала мушкарце с којима нисам могла да остварим ту врсту везе, да не бих угрозила своју ћерку. За дете је та ситуација увек потресна и оно је увек оштећено - искрена је била Мирјана, која је ћерку ове године удала.

Фото: Танјуг/Сава Радовановић

 

 

Међутим, у јавност је испливала вест да је књижевница виђена са једним познатим глумцем, па је многе заинтересовало да ли се љубавно поље Мирјане променило. 

Мирјана и Небојша Миловановић срели су се недавно у једном познатом београдском хотелу, поздравили се, а затим су се упутили до кафеа, где су провели око сат времена у пријатном разговору. Иако није познато о чему су њих двоје разговарали, претпоставке су да је једна од тема била и серија "Азбука нашег живота", за чију другу сезону ће инспирација бити Бобићкина књига "Твој анђео чувар".

Фото: В. Данилов

 

Мирјана и Небојша су се фино "уклопили" тамним аутфитом а ужурбаним корацима су се упутили даље да их нико не примети. 

(Стори)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".