Јелена Карлеуша позната је као неко ко води естрадне ратове, а пре нешто мање од месец дана певачица је жестоко напала и извређала свог колегу Милана Топаловића Топалка, који је на Инстаграму поставио своју фотографију из лова са пушком у руци.

Иако је деловало да се сукоб између њих смирио, Карлеуша је опет бруталним речима оплела по Топалку.

Фото: Инстаграм принтскрин/ topalko.top

 

- Топалка би требало да одведу у лов са још неким ловцем који нема баш те способности да добро циља, па да га случајно нешто стрефи, на пример с леђа. Ко једног вепра или ко једну дивљу свињу. Можда би то био спас за шуме Србије - поручила је Јелена у једној емисији, показујући Топалку средњи прст у камеру.

Фото: М. Анђела

 

- Ти мене питаш за Топалка? То је човек за кога не могу да кажем ни да је умро, није се ни родио. Лови и убија по шуми, а ја сад причам о њему - завршила је ЈК у свом стилу.

Фото: АТА имагес

 

 Док је Топалко за "Курир" кратко поручио :

- Карлеуша ме не занима!

Подсетимо, сукоб је почео када је Карлеуша оставила певачу коментар испод фотке коју је објавио назвавши га "психопатом".

- Шума је све оно што ми је потребно да се детоксирам. И мени је та пушка потребна, да те заувек детоксирам, психопато! Ти ћеш индијанац да убијаш по шуми? Ј*бем ти матер болесну! - написала је ЈК.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Дара Бубамара 1991. године

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".