Певач Ненад Кнежевић Кнез никада није крио колико воли своју мезимицу, певачицу Ксенију Кнежевић, али је чињеница да не воли да јавно говори о њој и њиховом приватном односу.

Фото: РТС принтскрин/АТА имагес

 

 

Иако је углавном Ксенија била та која би понекад открила детаље њиховог односа, Кнез је сада направио изузетак и открио како се његова ћерка осећала након распада "Ураганки".

 

 

Наиме, његова ћерка Ксенија се, након распада женске музичке групе "Хуррицане", упустила самостално у естрадне воде, па је поносни отац открио како гледа на одлуку своје мезимице.

Фото: Петар Милошевић

 

 

- Сад је лакше, пробила је лед, на почетку је имала бојазан како ће сама, навикла је да Сања и Ивана буду поред ње. На њеном првом наступу у Подгорици сам ја био поред ње да је подржим, кад је изашла на бину изгледала је као права дива, било је сјајно. Нема разлога да упада у панику јер је сама на бини, то ће брзо доћи на своје место и тако је и било. Можда ћемо за мој велики хит "Да л' си икад мене волела" направити нову верзију, волео бих да она буде са мном у тој новој верзији, а волео бих да направимо и неку нову песму - испричао је Кнез за "Блиц".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".