Mirjana posle gubitka supruga nije ulazila u ljubavne veze  niti se udavala iz razloga da ne povredi ćerku. Ona je hrabro nastavila da korača sama kroz život i odlučila da se prepusti izgradnji karijere. 

- Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Svesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno - iskrena je bila Mirjana, koja je ćerku ove godine udala.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 

 

Međutim, u javnost je isplivala vest da je književnica viđena sa jednim poznatim glumcem, pa je mnoge zainteresovalo da li se ljubavno polje Mirjane promenilo. 

Mirjana i Nebojša Milovanović sreli su se nedavno u jednom poznatom beogradskom hotelu, pozdravili se, a zatim su se uputili do kafea, gde su proveli oko sat vremena u prijatnom razgovoru. Iako nije poznato o čemu su njih dvoje razgovarali, pretpostavke su da je jedna od tema bila i serija "Azbuka našeg života", za čiju drugu sezonu će inspiracija biti Bobićkina knjiga "Tvoj anđeo čuvar".

Foto: V. Danilov

 

Mirjana i Nebojša su se fino "uklopili" tamnim autfitom a užurbanim koracima su se uputili dalje da ih niko ne primeti. 

(Stori)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".