Певач "Магла бенда" Владан Савић тешко се опоравља од растанка од супруге Јоване Јоцић. Он је је сада открио детаље своје велике борбе да се врати у колосек.

- Хтео сам овим пројектом да закључам тему Јоване и мене, нас двоје имамо супер однос, све је океј, наше дете је срећно, Јована је срећна, ја сам срећан, све се завршило, свако је кренуо својим животом. Имамо дете које је најбоље на свету, које волим највише на свету, које кад изговори пред спавање: "Тата, је л' ти волиш да те чешкам", то је нешто за шта живим. Јованин и мој договор је да не спомињемо више једно друго, то је договор од растанка - рекао је он.

Јована већ ужива у новој вези, док Владан никако не успева да покупи конце свог живота, али и даље верује у љубав.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/vladansavic

 

 

- Нисам упознао њеног партнера, кад буде то требало да се деси, десиће се, немам ништа против момка, мени је најбитније да је Јована срећна јер ће и дете бити срећно. Није ми се десила љубав још али верујем да ће ми се десити, верујем у љубав за цео живот. Није ми се десило апсолутно ништа, што би људи рекли, ни да ме дирне, можда ја тако тренутно зрачим. Немам недељно један дан за себе, пуно наступамо, кад не наступамо проводим време са дететом - рекао је певач и додао да ћерки још ништа не говоре када је у питању њихов растанак.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".