Мексички глумац Фернандо Колунга прославио се низом улога у латиноамеричким сапуницама, а једна од најзапаженијих улога била је она Хосеа Арманда Пенареала у култној "Есмералди", у којој је пре 25 година освојио и српску публику.

Фернандо данас има 57 година, а многи се слажу да се веома мало променио и да стари попут вина. Једну од главних улога одиграо је и у теленовели "Злобница", која је такође била популарна на нашим просторима, а осим њега, сви се сећају и глумице Габријеле Спанић.

Снимио је више од 200 улога у филмовима и серијама, и данас се бави глумом, а магазин Гламоур прогласио га је најатрактивнијим глумцем чак две године заредом, због чега су његове обожаватељке биле пресрећне. Уз то је био и на трону најплаћенијих глумаца на свету.

Фернандов живот обележила је и велика трагедија након што му је отац преминуо од последица рака дебелог црева пре две године. Његово здравствено стање се закомпликовало током пандемије коронавируса, а због тога нико од чланова породице није могао да буде у болници у Мексику.

Фото: Јутјуб принтскрин/ESMERALDA MFSTUDIO FILM

 

Када су лекари прогласили смрт глумчевог оца, управо су с Фернандом првим контактирали.

- Фернандо је неутешан јер је био јако везан за оца. Љут је и огорчен јер није могао да буде уз њега последње дане. Због строгих мера за сузбијање пандемије његов отац, по коме је и добио име, морао је да буде кремиран без ичијег присуства - изјавио је тада извор близак породици за стране медије.

Једно време се шушкало да је хомосексуалац, али то се на крају показало лажним. Толико је популаран да је једном приликом неко хтео да шокира обожаватеље, па га је прогласио мртвим. Гласина се проширила брзином муње, али на срећу свих, није била истинита. Занимиљиво је и да се Фернандо никада није женио и тренутно нема девојку, преноди Дневник.хр.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: И даље плени лепотом - како данас изгледа чувена Љовисна

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".