Драган Маринковић Маца одушевио је фанове на друштвеним мрежама својом оригиналном новогодишњом јелком, а тек да видите где ју је сместио.

Фото: АТА имагес

 

 

Новогодишњи празници су нам на самом прагу, а празнична еуфорија се већ осећа у ваздуху! Домови многих већ су добили своју новогодишњу декорацију, те се на друштвеним мрежама познати већ хвале оригиналним идејама за кићење новогодишње јелке.

Тако је о јелци популарне старлете Ким Кардашијан брујао свет, док су једни били одушевљени идејом огромног дрвета које на себи има само вештачки снег и лампице, други су поручили да је "јадна". Мора се признати да њена идеја јесте била необична и другачија од свих претходних раскошно окићених јелки, али глумац Драган Маринковић Маца је ипак понео титулу "краља оригиналности", како су рекли његови пратиоци.

 

 

Он је пријатељима на Инстагарму показао своју новогодишњу јелку, коју је сместио у купатило на водокотлић, али ту није крај. Уместо дрвета он је искористио вакум гуму за очепљивање одвода, а дршку је украсио са неколико гранчица и тоалет папиром.

"Каква година... Такво и кићење", написао је Маца поред фотографије и насмејао фанове који су му поручили: "Мацо увек си био оргиналан, краљу", "Сузе ми кренуше од смеха", "Одлична идеја", "И ја ћу тако"....

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".