Дарко Лазић признаје да му није проблем што се инструкторки фитнеса "привалио" у стан и што га она издржава, јер се познају 14 година.

- Живим код Каће у Новом Саду. Она плаћа све рачуне, а ја само пуним фрижидер! Она ми је и лични шофер, јер ја немам дозволу и не могу да возим - искрен је Лазић, који је са Каћом четири месеца у вези.

- Сад немам пара, али скупљам новац да купим стан за Каћу и мене у Новом Саду - истиче фолкер, те додаје да коначно живи онако како жели.

Фото: АТА имагес

 

- Упала ми је секира у мед. Лепо је, за промену, живети на туђој грбачи. Доста су бивше узимале од мене. Сада мало ја да видим како је то.

Лазић каже да ради скоро сваки дан, па нема времена за одмор:

- Немам кад да путујем на далеке дестинације, јер до краја ове године имам много наступа. О одмору и не размишљам - каже Дарко.

Без обзира на то што је један од најтраженијих певача на естради, Дарко тврди да нема пара да купи стан.

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

- Знам да ми многи не верују, али стварно немам пара за некретнину. И даље скупљам новац да бих купио стан у Новом Саду. Каћа је везана за тај град, па ћемо се ту скућити.

Дарко Лазић још није запросио девојку, али је на друштвеним мрежама објавио снимак на ком позира, а иза њега је урамљена фотографија младенаца. Многи су посумњали да су Дарко и Каћа на фотки и да су се тајно венчали, други пут, јер обоје имају брак иза себе.

- Какво црно тајно венчање? Када се будем женио, чуће се од Војводине до Пирота. Направићу славље које ће трајати три дана, са 1.000 званица. Вртеће се во на ражњу, пиће се домаћа ракија... Организоваћу велику традиционалну свадбу - прича фолкер и наставља:

Фото: АТА имагес

 

- Ако да Бог, следеће године ћемо се венчати. Једва чекам, јер никада нисам био срећнији. Коначно поред себе имам особу коју безусловно волим и која воли мене - каже Дарко.

Он додаје да у 2023. години планира да скоцка свој живот.

- Осим што желим да купим стан и да се венчам, волео бих да Каћа и ја добијемо бебу. Даће Бог да имамо троје деце, јер малишана никад доста. Обожавам их - завршава Дарко, који из брака са Аном Севић има ћерку Лорену, док је са Марином Гагић добио сина Алексеја.

(Информер)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Џеј Рамадановски

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".