Софија Рајовић проговорила је о брачном животу, промени пребивалишта, али и животу у далекој Канади, у којој је провела последњи период због супруга.

- Много је мирније и стабилније, много је боље откад сам се удала. Када се ствари наместе, тада се удајте, девојке увек сачекајте мало, ако треба! - насмејала се Софија, па наставила:

Фото: Принтскрин/Инстаграм

 

- Лакше је од када сам се удала, јер имам изванредног мужа. Једина драма је било путовање у Канаду, али сада се то окренуло, јер ће он долазити овде у наредном периоду. Никада пре тога нисам живела у Канади, тамо ми је све хладно.

- Спонтано је тамо скупа реч, нисам никога тамо упознала нити имам потребу за новим пријатељствима. Тамо сам сва испрограмирана, тренинг, храна, спавање, брига о мужу. Јесам тамо више била него овде у последњем периоду, али да се коначно тамо преселим није опција - рекла је глумица у емисији "Премијера".

С обзиром да се њен супруг никада није експонирао у јавности, Софија је открила због чега крије свог мужа.

- Мој супруг није јавна личност, не жели да се експонира и ја то поштујем. Своју приватност ћемо да сачувамо за себе јер се он не бави јавним послом - рекла је глумица за "Курир".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Медени месец из снова Софије Рајовић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".