Ћерка легендарног Предрага Цунета Гојковића, Катарина Гојковић је глумица и много је била везана за свог покојног оца. Она је од седме године била члан драмског студија код професора глуме Мике Алексића.

Фото: В. Данилов

 

 

Катарина Гојковић је рођена у Чикагу, а након што је у 33. години родила сина, вратила се заједно са њим у Америку. Катарина се као дете осим глумом бавила и музиком, заједно са својом рођеном сестром и пријатељима имала је бенд "Француска собарица".

Фото: Анђела Стевановић

 

 

 

Ћерка покојног Цунета је завршила Факултет драмских уметности, а каријеру је градила у великом броју београдских позоришта. Покојни певач је ћерки Катарини у животу био велика подршка. За све јој је давао ветар у леђа.

Неутешна глумица, ће сваки моменат памтити које је проводила са оцем, а лепе успомене са њим препирчаваће свом сину Сергеју.

Она је својевремено открила да је дуго чекала да се уда, јер је тражила правог човека за себе.

Фото: И. Маринковић

 

 

- Бојала сам се да не буде грешка. И онда сам се релативно касно удала у односу на просек моје генерације, са 33 године. Дакле, нема правила. Моја прича има сада добар завршетак, али није имала у почетку. Ја сам се удала па сам се развела и онда смо Сергеј и ја једно време остали у Америци па смо се вратили. Сада су ствари дошле на своје и све може да функционише. Ја сам свој развод прошла болно и тешко, иако није било много драме. Ми смо се лепо растали и договорили да нам је Сергеј најважнији у животу и тај договор и даље постоји. Ми се данас можемо назвати пријатељима. Не зову развод без разлога "мала смрт". Али, то прође - рекла је Катарина својевремено за домаће медије.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".