Sofija Rajović progovorila je o bračnom životu, promeni prebivališta, ali i životu u dalekoj Kanadi, u kojoj je provela poslednji period zbog supruga.

- Mnogo je mirnije i stabilnije, mnogo je bolje otkad sam se udala. Kada se stvari nameste, tada se udajte, devojke uvek sačekajte malo, ako treba! - nasmejala se Sofija, pa nastavila:

Foto: Printskrin/Instagram

 

- Lakše je od kada sam se udala, jer imam izvanrednog muža. Jedina drama je bilo putovanje u Kanadu, ali sada se to okrenulo, jer će on dolaziti ovde u narednom periodu. Nikada pre toga nisam živela u Kanadi, tamo mi je sve hladno.

- Spontano je tamo skupa reč, nisam nikoga tamo upoznala niti imam potrebu za novim prijateljstvima. Tamo sam sva isprogramirana, trening, hrana, spavanje, briga o mužu. Jesam tamo više bila nego ovde u poslednjem periodu, ali da se konačno tamo preselim nije opcija - rekla je glumica u emisiji "Premijera".

S obzirom da se njen suprug nikada nije eksponirao u javnosti, Sofija je otkrila zbog čega krije svog muža.

- Moj suprug nije javna ličnost, ne želi da se eksponira i ja to poštujem. Svoju privatnost ćemo da sačuvamo za sebe jer se on ne bavi javnim poslom - rekla je glumica za "Kurir".

BONUS GALERIJA: Medeni mesec iz snova Sofije Rajović

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".