Највећа фолк звезда млађе генерације Александра Пријовић последњи викенд провела је на једној српској планини. На радни викенд отишла је без чланова своје породице, није се бавила зимским спортовима, али је у разговору за Ало! признала да је скијање заволела поред супруга Филипа Живојиновића.

Фото: АТА имагес

 

 

- Једном сам пробала да скијам и одлично ми је ишло, чак су ме и похвалили, али сам завршила негде ван стазе, једва су ме стигли и нашли - кроз смех прича Александра зимску анегдоту, и објашњава када ће поново стати на скије и зашто време за то не може да нађе током децембра месеца.

- Сигурно ћу пробати опет, али не пред Нову годину, да не бих изазивала судбину. Иако на планини више волим да седим поред камина, морам да признам да ми се скијање јако допало. На зимовање увек идемо пред новогодишње празнике када ја треба да радим, па се плашим да не паднем и да ми се нешто не деси. Због тога увек одустанем од скијања - каже Александра.

Стих њене нове песме која ће следеће године бити објављена већ је постао прави мали хит на друштвеним мрежама, а певачица није могла да издржи да га не подели са фановима, посебно што тврди да је ово најбоља песма коју јој је написао супруг.

Фото: АТА имагес

 

 

- Тај текст је написао Филип, озбиљно је инспирисан у последње време. Песма је невероватна и морала сам да објавим део, иако то не волим да радим. Стихови кажу: "Мало је девет живота кад волиш идиота“ и то је сам крај песме, али њега морате да питате чиме је био инспирисан - каже фолк певачица, и објашњава како је организовала пословну сарадњу са животним партнером:  

- Албум ће светлост дана угледати у мају или јуну следеће године. Не штедим на песмама, али Филипу нисам дала новац за песме. Најбоље да њему плаћам - рекла је уз смех Александра, и додала да њеном изабранику више лежи писање балада него брзих песама.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".