Наташа Аксентијевић важи за једну од најомиљенијих водитељки на нашој јавној сцени. У медијима се међутим недавно појавила вест да Наташа дугује новац бившм пословним партнерима.

Фото: В, Данилов

 

 

Водитељка је решила да стави тачку на сва нагађања, па је признала да ли има истине у овим насловима и како је реаговала када је све ово прочитала.

-Једног дана ће тим људима који пишу све то обити о главу, не треба писати о нечему, а да се то није проверило. Ја нисам на суду, нико ме није тужио. Истина је да тај Културни Центар није исплаћен, али биће кад за то дође време – каже Наташа и открива где је настао проблем са некадашњим сарадницама: 

-То су осујећени људи који су некада сарађивали са нама. Можда нису урадили свој посао како треба, па је то морало да се исправља и ради поново. Па су тако дали пажњу томе због неких личних фрустрација, ја се на такве ствари не обазирем - каже Наташа.

Према тврдњама њених сарадника, које је оштетила, Наташа је снимала серију, али након завршеног снимања није успела да прода пројекат. Остала је, према овим наводима, дужна за изнајмљене локације, али и многим људима који су радили на самој серији.

(Блиц)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".