Nataša Aksentijević važi za jednu od najomiljenijih voditeljki na našoj javnoj sceni. U medijima se međutim nedavno pojavila vest da Nataša duguje novac bivšm poslovnim partnerima.

Foto: V, Danilov

 

 

Voditeljka je rešila da stavi tačku na sva nagađanja, pa je priznala da li ima istine u ovim naslovima i kako je reagovala kada je sve ovo pročitala.

-Jednog dana će tim ljudima koji pišu sve to obiti o glavu, ne treba pisati o nečemu, a da se to nije proverilo. Ja nisam na sudu, niko me nije tužio. Istina je da taj Kulturni Centar nije isplaćen, ali biće kad za to dođe vreme – kaže Nataša i otkriva gde je nastao problem sa nekadašnjim saradnicama: 

-To su osujećeni ljudi koji su nekada sarađivali sa nama. Možda nisu uradili svoj posao kako treba, pa je to moralo da se ispravlja i radi ponovo. Pa su tako dali pažnju tome zbog nekih ličnih frustracija, ja se na takve stvari ne obazirem - kaže Nataša.

Prema tvrdnjama njenih saradnika, koje je oštetila, Nataša je snimala seriju, ali nakon završenog snimanja nije uspela da proda projekat. Ostala je, prema ovim navodima, dužna za iznajmljene lokacije, ali i mnogim ljudima koji su radili na samoj seriji.

(Blic)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".