Вики Миљковић на концерту у Хрватској певала је са шалом на коме се налази хрватска застава - шаховница, што је изненадило многе који воле њену музику.

Она је очигледно била понета атмосфером у клубу, па је док је изводила своју песму "Мариш ли", од једног фана из публике узела шал и завртела га, а затим му га вратила.

Како је у петак хрватска фудбалска репрезентација победила екипу Бразила на Светском првенству у фудбалу у Катару, вероватно је и певачицу ухватила еуфорија, па се провеселила са својим фановима у једној хрватској дискотеци.

Фото: ТикТок принтскрин

 

- Браво за комшије! - истакла је Вики, што је изазвало одушевљење њене публике. Иако су многи изненађени овим Виолетиним потезом, њу то није спречило да направи добру атмосферу у клубу и да са својом публиком из Хрватске прослави победу наших суседа над Бразилом, што се некима свидело, док су неки сматрали да то није баш промишљен потез и да у нашој јавности ово неће бити дочекано благонаклоно.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Grand Online

 

Подсетимо, Вики није једина естрадна личност која се у јавности појавила са хрватским националним обележјима, па су тако са шаховницама усликани и Ана Николић, Сандра Африка, фронтмен Боре Чорбе Бора Ђорђевић и други. Када је пре неколико година Африкин потез осудила домаћа јавност, она је истакла да би се огрнула заставом било које државе.

- Не видим ништа лоше у томе, не делим људе по националности. Огрнула бих се свачијом заставом, јер је све то моја публика - истакла је тада Сандра.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Сандре Африке

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".