Првом кругу нове сезоне "Звезда Гранда" се полако ближи крај, а чланица жирија Вики Миљковић прокоментарисала је овогодишње кандидате.

- Још је рано да коментаришемо, да дајемо неки крајњи суд, има добрих. Многи из претходне сезоне нису у првом кругу показивали све оно што смо ми као ментори касније успели да извучемо из њих. Верујем да ћемо и у овој сезони извући најбоље из те деце, научити их и показати им много тога, али сада је тек половина онога што нас очекује у првом кругу - рекла је Вики.

Фото: АТА имагес

 

С обзиром да је у претходној сезони победио кандидат коме је управо Вики била ментор, певачица је искрено одговорила на питање да ли очекује да се успех понови и у овој сезони.

- Нисам ни прошли пут ништа очекивала, али десило се. Најбоље је када ништа не очекујете, па ако буде онда сте пресрећни. Свако прижељкује победу, свако жели победу, свако се бори за то, али ја сам генерално у свом животу и у својој каријери без превеликих очекивања. Како Бог буде рекао, тако ће бити - рекла је певачица.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Grand Online

 

Вики је током жирирања у "Звездама Гранда" неколико пута била оспоравана, па је открила да ли је Нерминова победа утицала на њено самопоуздање.

- Особа сам која врло чврсто стоји на земљи и што се тиче позитивне, али и негативне стране. Нико не може да ме пољуља какве год коментаре да ми удели. Најбоље знам ко сам и шта сам, шта знам и шта не знам. То учим и своје дете, али и кандидате. Морате бити свесни ко сте и шта сте, али и онога што не знате да бисте учили и радили на себи. Моје самопоуздање није промењено, али сам због Нерминове победе пресрећна - објаснила је менторка.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Гранд Онлине

 

Вики је открила и које савете најчешће даје својим кандидатима.

- Да буду јако добри у ономе што раде, да верују у себе и да остану скромни. То нас чини на неки начин посебнима. Ако заборавите ко сте и шта сте до јуче били, то се онда окрене против вас - рекла је Вики.

Промене су добродошле, па су чланови жирија желели да замене места на којима седе, међутим Ана и Босанац се нису сложили са тим.

- Подржавам их у томе, ни ја моју столицу не бих мењала - кроз смех је одговорила Вики.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ђорђе Давид - ретроспектива каријере

(Grandonline)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".