Наша позната певачица Вики Миљковић и њен супруг Драган Ташковић Ташке годинама уживају у складном и лепом браку. Њих двоје се веома лепо слажу, а многима делује као да су одувек заједно.

 

Фото: Сарић С.

 

 

Ипак, то није тачно. Ташке је као млад момак ступио у брак са Горданом, а из те њихове љубави родила се и девојчица, која је добила име Јелена. Вики је испричала да је њен однос са Јеленом заиста диван, те да се слажу као мајка и ћерка.

Гордана данас живи у Немачкој са њиховом ћерком, а са Виолетом и бившим супругом има сјајан однос и никада им није била сметња.

Вики је више пута у јавности говорила о томе како су се она и Ташке упознали. 

Фото: Инстаграм принтскрин/jelena_bodiroza

 

 

Њихова љубав у почету је била веома турбулентна, јер певачицини родитељи нису желели да прихвате композитора.

Њих двоје су се упознали путем заједничких пријатеља, а први пут пољубили 18. марта 1994. године. Певачицини родитељи Зорка и Светомир чим су чули да је Вики упловила у љубав са три године старијим Ташкетом инсистирали су да прекине везу и да више нема никакав контакт са њим. Певачица је једном приликом описала како је то изгледало пре двадесет шест година.

Фото: ATA Images

 

 

- Потичем из строге породице која никако није желела да наставим везу са Ташкетом, а упоредо с тим родитељи мог супруга само су погоршавали ситуацију својим ставовима. Иако смо били млади, он је имао 22, а ја непуних 19 година, одлучили смо да се боримо - испричала је Миљковићева и додала да је неколико месеци трајала тензија у породичном дому око њене љубавне везе:

- Морам да признам да је раскол дуго трајао, али опстали смо захваљујући снази наше љубави. Тек после дужег времена поправили су се и односи између наших породица - изјавила је она.

Ипак, на крају је све дошло на своје. Њих двоје данас уживају у браку који траје две деценије и одрастању сина Андреја, који има 14 година.

(Глоссy)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".