Viki Miljković na koncertu u Hrvatskoj pevala je sa šalom na kome se nalazi hrvatska zastava - šahovnica, što je iznenadilo mnoge koji vole njenu muziku.

Ona je očigledno bila poneta atmosferom u klubu, pa je dok je izvodila svoju pesmu "Mariš li", od jednog fana iz publike uzela šal i zavrtela ga, a zatim mu ga vratila.

Kako je u petak hrvatska fudbalska reprezentacija pobedila ekipu Brazila na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, verovatno je i pevačicu uhvatila euforija, pa se proveselila sa svojim fanovima u jednoj hrvatskoj diskoteci.

Foto: TikTok printskrin

 

- Bravo za komšije! - istakla je Viki, što je izazvalo oduševljenje njene publike. Iako su mnogi iznenađeni ovim Violetinim potezom, nju to nije sprečilo da napravi dobru atmosferu u klubu i da sa svojom publikom iz Hrvatske proslavi pobedu naših suseda nad Brazilom, što se nekima svidelo, dok su neki smatrali da to nije baš promišljen potez i da u našoj javnosti ovo neće biti dočekano blagonaklono.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Grand Online

 

Podsetimo, Viki nije jedina estradna ličnost koja se u javnosti pojavila sa hrvatskim nacionalnim obeležjima, pa su tako sa šahovnicama uslikani i Ana Nikolić, Sandra Afrika, frontmen Bore Čorbe Bora Đorđević i drugi. Kada je pre nekoliko godina Afrikin potez osudila domaća javnost, ona je istakla da bi se ogrnula zastavom bilo koje države.

- Ne vidim ništa loše u tome, ne delim ljude po nacionalnosti. Ogrnula bih se svačijom zastavom, jer je sve to moja publika - istakla je tada Sandra.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Sandre Afrike

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".