Италијанска полиција ухапсила је у петак српску држављанку С. С. (54) у Трсту, због сумње да је кухињским ножем избола свог мужа на спавању. Покушај убиства догодио се 9. децембра у стану у у улици Виа Батера, у четврти Понциана, у којем је брачни пар живео​, пишу италијански медији.

Нападнути мушкарац (60) је рекао да га је жена убола ножем у врат док је спавао. Он је обилно крварио, али је успео да побегне из стана са трећег спрата зграде у којој су живели и истрчи на улицуи позивајући у помоћ.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

Трагови крви још се виде на степеницама и гелендерима у згради где се злочин догодио, као и на поду улазног ходника у приземљу.

Полиција је пронашла нож на асфалту испред зграде, а на њему су пронађени трагови крви. Претпоставља се да је мушкарац после напада успео жени да отме нож којим је нападнут и побегне.

- У питању су двоје добрих људи, пили су повремено, али као и многи други, не претерано. Имали су финансијских проблема јер су обоје остали без посла. Познајем их и заиста не могу да објасним шта се десило - рекао је један од комшија.

Када је стигла полиција мушкарац је био у шоку и изгубио је много крви. Истрага ће утврдити мотив напада.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".