Italijanska policija uhapsila je u petak srpsku državljanku S. S. (54) u Trstu, zbog sumnje da je kuhinjskim nožem izbola svog muža na spavanju. Pokušaj ubistva dogodio se 9. decembra u stanu u u ulici Via Batera, u četvrti Ponciana, u kojem je bračni par živeo​, pišu italijanski mediji.

Napadnuti muškarac (60) je rekao da ga je žena ubola nožem u vrat dok je spavao. On je obilno krvario, ali je uspeo da pobegne iz stana sa trećeg sprata zgrade u kojoj su živeli i istrči na ulicui pozivajući u pomoć.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

Tragovi krvi još se vide na stepenicama i gelenderima u zgradi gde se zločin dogodio, kao i na podu ulaznog hodnika u prizemlju.

Policija je pronašla nož na asfaltu ispred zgrade, a na njemu su pronađeni tragovi krvi. Pretpostavlja se da je muškarac posle napada uspeo ženi da otme nož kojim je napadnut i pobegne.

- U pitanju su dvoje dobrih ljudi, pili su povremeno, ali kao i mnogi drugi, ne preterano. Imali su finansijskih problema jer su oboje ostali bez posla. Poznajem ih i zaista ne mogu da objasnim šta se desilo - rekao je jedan od komšija.

Kada je stigla policija muškarac je bio u šoku i izgubio je mnogo krvi. Istraga će utvrditi motiv napada.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".