Италијанска полиција ухапсила је у петак увече жену (54), српског порекла, која је јуче у Трсту, како се сумња, кухињским ножем избола свог мужа на спавању. Рањени човек је потом побегао из стана и крвав трчао по улици не би ли дозвао помоћ.

- Напад се догодио око 19.30 сати, а према верзији оштећеног мушкарца (60), такође српског порекла, жена га је кухињским ножем убола у врат док је спавао. Оружје је касније пронађено на улици, недалеко од куће - пише италијански Триестеприма.

Према сведочењу комшија из улаза у којем живи овај пар, они никада раније нису правили проблеме.

- У питању су двоје добрих људи, пили су повремено, али као и многи други, не претерано. Имали су финансијских проблема јер су обоје остали без посла. Познајем их и заиста не могу да објасним шта се десило - рекао је комшија за Триестеприма.

Фото: Танјуг/АП

 

Други комшија открива да га је пробудио телефон у 23 сата, да су га звали да се распитају шта се дешава у комшилуку.

- Тада сам изашао на врата и видео сам много крви, трагови су водили до трећег спрата зграде, на ком живе супружници. Међутим, нисам чуо вриске или свађу уопште. Свака породица живи на свој начин, али колико знам они су нормални људи. Жао ми их је, јер их обоје добро познајем - рекао је.

Осумњичена жена је ухапшена, а саслушање је заказано за понедељак.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".