Popularni biznismen Željko Ristić je obećavao da će se venčati sa pevačicom sa kojom je proveo pet godina u ljubavi. Međutim, do svadbe nije došlo. Vesna je doživela brojne prozivke od strane Ristićeve žene u kojima Vesnu navodi kao uzrok rastavljanja od biznismena. 

Foto: Predrag Mitić

 

‒ Željko i ja imali smo dogovor da on zahvaljujući vezi sa Vesnom promoviše našu građevinsku kompaniju, ali su se oni malo zaigrali.

‒ Daleko od toga da je Vesna kriva za naš razvod. Mi smo se razveli još 2006. godine. Sve što je ostalo iza našeg braka je dvoje divne dece, sa kojima Vesna ima odličan odnos ‒ govorio je Željko. Na novinarska pitanja zbog čega je Marina izašla u javnost sa tim optužbama njegovo obrazloženje je glasilo:

‒ Ostala žena bez para, a naučila da živi lepim životom. Zabolelo ju je što više ne stanuje u mojoj kući u Kosjeriću, a najviše to što nema novca, a nekada je menjala automobile kao cipele. Ne bih da pričam zbog čega sam se oženio, ali to nisam učinio iz ljubavi. Svakome je dozvoljeno da pogreši, pa tako i ja priznajem da sam pogrešio.

(Helo)

 

VELIKA GALERIJA: Snežana Savić - retrospektiva karijere

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".