Анастасија Ражнатовић је једна од најпопуларнијих младих певачица, а захваљујући бројној публици и пратиоцима на друштвеним мрежама, сваки њен корак је посебно испраћен.

 

 

Није тајна да је Анастасија као тинејџерка имала проблем са вишком килограма, она је отворено говорила о томе, а најизраженије је било када је боравила на Кипру без мајке.

- Празнину коју сам осећала јер нисам била с мамом надокнађивала сам огромним количинама хране, па сам се угојила чак 20 килограма. Ни са ким нисам причала о стварима које ме тиште, већ сам само јела. И то нездраву храну - грицкалице, хамбургере, газирана пића… Тако сам живела шест месеци - започела је она.

 

 

- Већ тада сам се прилично угојила. Тетка је била у шоку, није могла да верује да сам то ја. Кад се вратила у Београд, рекла је мами: ‘Секо, Анастасија се много угојила.’ Мама јој је одговорила: ‘Ма није, гледам је преко видео-позива. Можда мало, али скинуће она то брзо.’ После пола године сам дошла у Београд у кратком шортсу и мајици на бретеле, а на мени је све пуцало. Мама је била шокирана: ‘Црно дете, шта направи од себе?’ Ја сам јој, пошто сам и са 20 кила више пуцала од самопоуздања, одбрусила: ‘Ма добро мама, шта сад.. Мало сам се угојила.

Анастасија је временом схватила да мора да смрша и била је истрајна у својој одлуци, па тако сада изгледа фантастично.

 

 

- Процес мршављења је трајао дуго, две или три године. Отад ми је остао страх да се не вратим на старо. Зато, чим се угојим, одмах почнем да пазим шта једем. Избацила сам нездраве намирнице и трудила сам се да не прескачем оброке. Најчешће једем кувана јела, а у широком луку заобилазим ресторане брзе хране. Ако поједем нешто слатко, одмах одем на тренинг како бих што пре сагорела калорије. Кључ доброг изгледа је дефинитивно у редовном вежбању - открила је певачица једном приликом.

Анастасијин јеловник:

ДОРУЧАК: Овсена каша са црвеним воћем

РУЧАК: Бранцин и зелена салата

ВЕЧЕРА: Потаж од бундеве

Трик савет: Кад год осетим глад, попијем воду са лимуном и жеља за храном ме брзо прође.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".