С обзиром на то да је изузетно шармантан на оца и згодан и леп на маму готово је немогуће протеклих година било поверовати да је син Драгана Бјелогрлића соло. Трудили су се бројни фанови, медији такође, да дознају којој девојци је пошло за руком да освоји његово срце, нажалост емотивни живот Бјелиног наследника остајао је иза његова четири зида и потпуна непознаница.

Фото: АТА имагес

 

 

Ко је девојка Алексеја Бјелогрлића питање је које се најчешће може видети међу коментарима на друштвеним мрежама и можда чак и једина загонетка коју нико не може одгонетнути.

Разлог томе можда је то што млади глумац није тип који посећује јавне догађаје, нити клубове и кафане па се самим тим не може срести у друштву жена за које би се могло помислити да су му више од познанице или сараднице. Истовремено драмски уметник, од прошле године стални члан Југословенског драмског позоришта, не фотографише се за насловне стране, нити посећује емисије у којима би се неко досетио да постави питање постоји ли и ко је девојка Алексеја Бјелогрлића.

Фото: АТА имагес

 

 

У широком луку заобилази питања и теме о приватном животу, а права је сензација када се мало опусти у друштву и дозволи да га јавност види у другачијем светлу. Управо то се догодило јуче на промоцији друге сезоне серије "Мама и тата се играју рата".

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, Бјелин син након пројекције нашао се у друштву бројних колега међу којима је била и глумица Нина Јанковић. Фоторепортери су забележили у којој мери је Алексеју Нинино друштво пријало, читаве вечери се са њом слатко шалио, смејао,грлио је, а изгледа да се и лепа Шапчанка лепо провела. Двоје колега дивно су се забавили, а многи се надају да је и снимање другог дела омиљене серије такође протекло у забавном карактеру те да ћемо гледајући нове епизоде уживати као са претходним.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".