Певачица Тања Савић претходне две године памтиће по одлучној борби да своје синове Максима и Ђорђа врати у Србију из Аустралије где их је током пандемије коронавируса одвео њихов отац Душан Јованчевић.

Дуже од годину и по дана Тања је водила правну борбу да врати синове, а како каже, тек сада је успела мало да одахне и свој живот врати у нормалу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Почела сам да живим и имам осећај да сам ја напокон ја. После свих мучних година које сам оставила иза себе заслужила сам да живим како треба - рекла је Тања на почетку разговора и открила са каквим се изазовима сусреће откако сама одгаја своје синове.

- Ђорђу и Максиму сам ја сада и отац и мајка. Имам мало времена за себе и спавам периодично. Када деца иду преподне у школу, испратим их, па се вратим да одспавам. Викендима најчешће радим, тако да је мени понедељак као недеља - каже певачица, која упркос пренатрпаном распореду има времена и да се посвети образовању својих дечака.

 

 

- Радим домаће задатке са њима, али сам најслабија из математике. Више им помажем када раде домаћи из српског језика јер сам за то супер и увек сам волела да пишем саставе. Моја деца енглески говоре савршено и међусобно на њему причају. Не смета ми, то ми је симпатично. Тако никада неће заборавити језик - рекла је певачица, и додала да са бившим супругом и даље нема комуникацију.

- Душан и ја се не чујемо иако бих волела да нас двоје комуницирамо. Покушавала сам, али он не жели. Деца се чују са њим, а тако и треба јер им је то тата - рекла је Тања и додала да Душан одбија комуникацију с њом чак и када су разлог деца.

Фото: Инстаграм принтскрин/tanja_savic_private

 

 

- Школа ми је тражила њихове изводе из матичне књиге рођених на енглеском језику, а будући да су рођени у Аустралији, послала сам му поруку да ми то пошаље. Није ми одговорио, када сам му објаснила да то не треба мени него школи, поново сам остала без одговора - рекла је Савићева, која сматра да њени синови треба да буду у контакту са оцем.

- Ђорђе и Максим би волели да виде тату јер су га се ужелели. Мени није проблем да Душан дође у Србију и да их види - рекла је Тања, која је, како каже, коначно нашла свој мир.

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".