Свега пар месеци од венчања у дом глумице Ане Совтић и њеног изабраника Луке Николића по свему судећи ушетале су роде, а наредне године, како се наводи, ће и наследник или наследница. Мајка глумице Аница Добра и отац Миодраг Совтић пресрећни су што ће се ускоро остварити у улогама баке и деке, можда чак и најлепшој од свих које је Аница током година у позоришту и на ТВ одиграла.

Фото: АТА имагес

 

 

Сви чланови обе породице новопечених младенаца фокусирани су на овај догађај, који ће се прославити како и доликује. На Аничину адресу почеле су да пристужу бројне честитке, а у ништа мањем обиму не добија их ни трудна Мина Совтић. Није много млада глумица раније говорила о свом приватном животу, али из тих пар реченица које је дозволила да оду у етар могло се закључити да је породична девојка, која прижељкује велику породицу, ка ћему очигледно лагано иде.

Мина је с годинама удомљавала псе са улице, а чим је упознала Луку пожелела је да се оствари и у улози мајке и нико не сумња да је због вести пресрећна и узбуђена. Највероватније због новонасталог догађаја она ће морати да паузира са пословним ангажманима, најпре оним у позоришту, али не мари јер је чека ново узбудљиво поглавље.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс"