Миодраг Јешић, бивши прослављени фудбалер и тренер Партизана, који је погинуо јутрос у стравичној саобраћајној несрећи на путу Рума-Јарак наводно је возио неприлагођеном брзином, а сумња се и да чак заспао за воланом.

- Сумња се да је до несреће дошло наводно јер је Јешић заспао за воланом "ситроена". Пошто је вероватно брже возио већ је било касно да се заустави и директно је подлетео под камион - каже саговорник и додаје:

- Возач камиона ишао је својом траком и у једном тренутку је приметио возило како се кривуда магистралним путем. Камионџија је наводно покушавао да изнегне возило,али он није успео и "ситроен " у ком је био Јешић директно се закуцао у њега.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Саговорник објашњава да од аута није остало ништа.

- Аутомобил је потпуно смрскан и локалном шлеп-службом је превез на ванредни технички преглед - каже извор из истраге.

Увиђај је завршен, возач камиона није повређен, нити је задржан јер није крив за несрећу. Он се кретао својом траком, а "ситроен" је подлетео под камион.

На магистралном путу Рума- Јарак пут је чист као писта.

- Овде се често дешавају несреће, јер у овом селу пута, постоји правац и возачи углавном возе брже од дозвољеног јер је чистина и мисле да све виде, али по свему судећи преваре се, јер често неко настрада - каже саговорник.

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".