Зла коб надвила се над породицом Јешић пре више од деценију. Јешић је једном приликом смогао снаге да проговори о великој трагедији која га је по његовим речима бацила у огромну тугу и депресију.

Ћерка му је са свега 19 година доживела саобраћајну несрећу и касније захваљјући немарности једног лекара преминула од унутрашњег крварења.

- На пословном и спортском плану је све текло како треба, међутим, десило се нешто што ме је тотално сломило. Један телефонски позив је све променио. Моја бивша супруга Јелена ме је обавестила да је наша ћерка имала саобраћајну несрећу и одмах сам долетео из Туниса за Београд, а од страха од лоших вести сам се плашио слетања у Србију.

ФОТО: М. Вукадиновић

 

 

Нисам могао да поднесем чињеницу да ми је ћерка преминула. Јелена у саобраћајној несрећи није имала ни огреботине. Хитна служба је била на лицу места и одмах су је одвели на контролу у Урегнтни центар. Све је било у реду на првим прегелдима, али када је лекар задужен да направи ултразвук тог дана требао да направи снимак он је спавао и нико није смео да га пробуди јер је био незгодан. Тако су ми говорили.

Јелена је имала унутрашње крварење и после неколико дана је преминула. Да је лекар тог дана одмах урадио снимак она би иостала жива, а имала је свега 19 година - рекао је тада Миодраг Јешић.

(Курир спорт)