Новинарка Татјана Тања Војтеховски важи за једну од најуспешнијих жена са наших простора, али и за посвећену мајку, која је своју ћерку Тијану извела на прави пут. Након што се водитељка развела, она се потпуно посветила Тијани, те јој је она увек била на првом месту.

Ћерка Татјане Војтеховски,Тијана, има тридесет година, а са мајком се скоро никада не експонира у медијима, јер жели да сачува своју приватност само за себе и најближе.

Такође, Тијана је донекле кренула мајчиним стопама, судећи по томе да је продуцент на једној телевизији и да је врло успешна у свом послу. Осим што је мајке наследила амбиције и марљивост, Тијана је Татјанина копија. Посматрајући фотографију коју је Татјана објавила на друштвеним мрежама, тешко је разликовати мајку и ћерку јер су толико сличне једна другој.

Иначе, Тања је својевремено испричала анегдоту док је њена ћерка била у пубертету, те и како се носи са потенцијалним Тијаниним удварачима.

- Са Тијаном сам "прошла" све њене момке и увек сам јој говорила да их доведе да их упознам. Имале смо једну дивну сцену, баш као из филма „Ми нисмо анђели“. Долазим кући, не могу да уђем у гаражу јер је испред паркиран џип. Трубим, блицкам, сељак се не помера. Покуцам на прозор, он се спусти, појави се глава. Фина. Момак каже: "Добро вече". Утом чујем гласић моје кћерке: "Ћао, мама." Имала је 18 година, џип је био црн, затамњених стакала, дечко се звао Живко. Сад сам то решила другачије. Свим в. д. зетовима кажем, ако су добри за моју ћерку, биће и њима добро - рекла је водитељка, преносе медији.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".