- Желим да кажем људима да не гласају за мене. Болесна сам жена, не желим да гледам све ово. Да сам код куће, када видим шта је све радила ноћас, никада више не бих гледала овај програм нити бих се јавила новинарима да не кажем да се одричем ње. Срамота ме је што седим овде с њима - плакала је Марија и говорила...

Након њеног излагања умешао се и Иван Маринковић.

- Мени се замера што нисам видео два дана дете, а Миљана пред свима има односе. Ово је катастрофа - надовезао се Маринковић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Да ли сам ја теби приредила некад овако нешто? Хоћу да идем кући, нећу више да гледам ово. Какав је то с*** да скаче цела соба и да је њих 50 гледају?! Срамота ме је, јер седим овде. Шта ја треба да причам о другима, а ово је го*но најгоре! Најбоље да идем кући, не желим више све ово да гледам. Нећу да се потресам више, желим да живим свој живот! Односе имају, скаче цела соба - кукала је Миљанина мајка, док је Миљана само ћутала.

- Да ли се запиташ како ће бити мени када ми се пусти клип? Како те није срамота? Се*ем ти се у паре које на овакав начин зарађујеш! Обрукај се што више да би узела паре! Је л' не знаш ништа друго да радиш у ријалитију? Не знаш ништа друго да покажеш?! Нити ћу да причам нешто, нити ме нешто занима, хоћу да идем кући. Ја сам болесна жена, пи*ка ли вам материна - беснела је Марија на ћерку, желећи да напусти имање.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".