После годину дана откада се у медијима појавила информација да је завршила на лечењу у болници "Лаза Лазаревић", Невена Стаменковић Аџемовић,  проговорила је о тој теми у једној емисији.

Бивша "моделсица" испричала је да није била тачна информација да је под дејством недозвољених супстанци доживела нервно растројство, због чега је њена мајка звала Хитну помоћ, која је звала полицију за асистенцију.

Фото: Н. Скендерија

 

- Није истина ништа о тога што се писало. Јој боже... Страшно. Имала сам тада благу депресију и анксиозност. И даље се борим са тим. Нисам била у "Лази", све је измишљено. Кад је мој бивши муж испричао да сам имала страхове, мислио је на анксиозност. С тим се нормално живи, то је био један период живота који је био јако ружан. Нисам желела да се тад оглашавам, пустила сам да то прође - испричала је бивша народна посланица.

Невена ће се ускоро опробати и у глумачким водама, јер је добила улогу у новој сезони серије "Ургентни центар".

- Нисам ништа радила у јавном послу, па се зато нисам ни појављивала. Као глумица, одлично сам се снашла. Поносна сам што сам била у Народној скупштини. Упознала сам дивне људе у политици, али више немам таквих амбиција.

Фото: Н. Скендерија

 

Она је причала и о односу с бившим супругом Срђаном Аџемовићем.

- Сама сам откад сам се развела, немам среће у љубави. Отац и даље помаже сестри и мени финансијски. С бившим мужем имам одличан однос. Мислим и да се оженио у међувремену, па му честитам јавно. Могао би само мало да појача алиментацију, макар за 50 одсто и онда ће бити све океј - завршила је Невена.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".