Posle godinu dana otkada se u medijima pojavila informacija da je završila na lečenju u bolnici "Laza Lazarević", Nevena Stamenković Adžemović,  progovorila je o toj temi u jednoj emisiji.

Bivša "modelsica" ispričala je da nije bila tačna informacija da je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci doživela nervno rastrojstvo, zbog čega je njena majka zvala Hitnu pomoć, koja je zvala policiju za asistenciju.

Foto: N. Skenderija

 

- Nije istina ništa o toga što se pisalo. Joj bože... Strašno. Imala sam tada blagu depresiju i anksioznost. I dalje se borim sa tim. Nisam bila u "Lazi", sve je izmišljeno. Kad je moj bivši muž ispričao da sam imala strahove, mislio je na anksioznost. S tim se normalno živi, to je bio jedan period života koji je bio jako ružan. Nisam želela da se tad oglašavam, pustila sam da to prođe - ispričala je bivša narodna poslanica.

Nevena će se uskoro oprobati i u glumačkim vodama, jer je dobila ulogu u novoj sezoni serije "Urgentni centar".

- Nisam ništa radila u javnom poslu, pa se zato nisam ni pojavljivala. Kao glumica, odlično sam se snašla. Ponosna sam što sam bila u Narodnoj skupštini. Upoznala sam divne ljude u politici, ali više nemam takvih ambicija.

Foto: N. Skenderija

 

Ona je pričala i o odnosu s bivšim suprugom Srđanom Adžemovićem.

- Sama sam otkad sam se razvela, nemam sreće u ljubavi. Otac i dalje pomaže sestri i meni finansijski. S bivšim mužem imam odličan odnos. Mislim i da se oženio u međuvremenu, pa mu čestitam javno. Mogao bi samo malo da pojača alimentaciju, makar za 50 odsto i onda će biti sve okej - završila je Nevena.

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".