Певачица Драгана Мирковић организовала је снимање новогодишњег програма, а том приликом проговорила је и о детаљима приватног живота.

- Само је једна истина, а то је да је поента у љубави, према публици, музици, људима, ја се обрадујем када вас видим. Фанови су ме уценили да кажем да ћу годину памтити по својим рекордима, било је дивног дружења, дивних концерата, чињеница је да су свуда оборени рекорди. Пресрећна сам, после толико година у овом послу, улазим у годину јубилеја, ово за мене није посао, то је љубав - рекла је Драгана.

Фото: АТА имагес

 

Недавно је певачица певала на киши, по невремену, а њене фанове овај потез је одушевио. Како истиче, направила је малу превару

- Нико није био за то да изађем да певам, ја сам их мало преварила, рекла сам да ме пусте да се јавим људима, сви покисли, хладно је било, грмело... Ја сам знала када изађем на сцену, нико ме одатле неће пустити. Макар шта да пада са неба, рекла сам да ћу бити ту, певали смо док смо издржали. Моја хаљина је покупила сву воду са бине, али таква атмосфера је била, енергија, толико емоција. Тако је било кроз читаво лето, наставили смо у јесен, шта да кажем, била је година рекорда - рекла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

Драганина деца повремено долазе на њене наступе, али се труде да не буду толико у јавности.

- Син не воли да буде виђен, али сви га виде. Ћерка се повукла, њој је то било превише, она је ипак женско, он се насмеје на неке ствари, није залуђен мрежама. Њој је непријатно да је има на порталима, ја нисам утицала на њу, пренела сам само њену објаву. Мени је само битно да су ми они срећни, ја ћу бити најбоља могућа свекрва и ташта - истакла је, па открила још детаља о наследницима:

- Они већ сада живе засебно, обоје су на факултетима у Бечу, живе у одвојеним становима, нису са мном, али сваки тренутак користе да виде маму и тату. Направили смо за њих неке замкице у доврцу, одједном сви долазе у дворац и Беч није занимљив.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".