Брак Драгане Мирковић и Тонија Бјелића траје преко три деценије и заиста одолева свим изазовима, а са ове временске дистанце прилично се давним чини период када је овај бизнисмен запросио познату певачицу. Она се у једном интервјуу присетила тог тренутка и изненадила многе детаљима просидбе.

Фото: АТА имагес

 

- То је заиста било необично. Дивно је кад се чувено питање „хоћеш ли да се удаш за мене“ изговори у неком романтичном амбијенту, али ко каже да тако мора? Тонију је то питање „излетело“ док смо чекали да се упали зелено светло на семафору, усред неке моје приче, ја сам уз осмех рекла „да“, и то је било то. Било је интересантно, смешно и за мене романтично. Додуше, потрудићу се да мој син једног дана будућу жену не запроси баш на семафору - кроз смех је испричала певачица, али брак Драгане Мирковић током свих ових година доказује да су некад дуговечнији они бракови који започну на необичним темељима него они са класичним романтичним причама.

Фото: Принтскрин Инстаграм/dragana_mirkovic

 

- Првих шест месеци нашег забављања много смо причали јер сам ја живела у Београду, а он у Бечу. Били су то сати и сати телефонских разговора, током којих смо схватили да говоримо истим језиком. Можете мислити колико нас је коштало, јер су међународни разговори били веома скупи - такође је кроз смех рекла Драгана, а брак Драгане Мирковић на почетку није био лак као што се данас чини.

Фото: Игор Маринковић

 

- Чињеница је да сам због љубави отишла из Србије, али ми није било нимало лако да се одлучим на такав корак. Из прелепе куће сам отишла у педесет квадрата. Мада је имао фирму, Тонија није интересовало да се кући, већ да вози супер ауто. Право момачко размишљање. Међутим, то ми је био најмањи проблем. Када сам отишла у Беч, оставила сам своју земљу, породицу и каријеру. Могло је да се деси да се никада више не вратим на сцену. Да ли сте свесни колико сам ризиковала? Сада, кад се у мислима вратим у тај период, схватим колико сам била храбра - рекла је певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

(Story)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".