Сека и Драгана су се годинама дружиле, а њихово пријатељство је изненада прекинуто давне 2010. године, под неразјашњеним околностима.

Из поштовања једна према другој, али и година током којих су неговале сјајне пријатељске и колегијалне односе, никада јавно нису желеле да говоре о разлозима због којих више не разговарају, а недавно је дошло до помирења, после више од деценије!

Извор близак певачицама открива да су њихов однос покварили други људи, својим сплеткама.

Фото: АТА имагес

 

- Давно је то било, прошло је много година откако су се посвађале. На њих су утицали други људи који су их завадили, измишљајући разне трачеве, гласине и радећи сплетке, а суштински разлог њих две нису имале. Одувек су се поштовале и уважавале, како приватно тако и колегијално. Годинама су се дружиле и биле баш блиске, никад ружну реч једна за другу нису рекле, чак ни када су престале да се друже, али ето, у све су прсте умешали неки лоши људи са естраде и њиховог тадашњег окружења - прича извор и открива:

Фото: АТА имагес

 

- Недавно је сасвим спонтано дошло до помирења, на обострано задовољство. Знам да је с обе стране већ дуже време постојала жеља да се изгладе односе и коначно је дошло до тога. Прошло је чак 12 година и ето, после толико времена, као да се ништа није ни прекидало. Обе су схватиле да је до овога требало доћи много раније и да није требало да верују погрешним људима. Било, прошло, важно да је дошло до помирења, јер не постоји ниједан разлог да њих две буду у било каквој свађи - закључује извор, а певачице се овим поводом још увек нису огласиле.

(Пинк.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".