Део навијача током утакмице му је непримерено скандирао, а развили су и транспарент с трактором. Екипа хрватског Дневника Нове ТВ посетила је село из којег је пореклом, Кричке код Дрниша и тамо разговарала с Борјановом 83-годишњом баком.

“Чуј је, мало да сам љута. Требао је макар мало победити”, рекла је Штефица Борјан. Њен унук примио је у недељу четири гола. “А нека је, па што ћу му ја? Јесам му ја крива?”, додаје бака Штефица.

Осим игре, више су прашине дигле Борјанове изјаве да је рођен у Книну, делу Републике Српске Крајине. Чула их је и бака, али добро је упозната са родним стаблом породице па је кроз смех објаснила о чему се ради.

“Није он говорио ништа нарочито. Он је само рекао да је рођен у Книну. И да воли, како се каже, Крајину. Је*ала га Крајина!”, наводи бака Штефица.

“Ја сам била одмах љута, што ћеш спомињати Крајину, баба ти је Хрватица, тата је напола Србин а напола Хрват.”, додала је.

На крају репортерка Сања Јуришић је додала како се чини да у тој породици нема мржње, а бака одговара: “Ма нема, нема. Нико никога не мрзи, нико никога не презире”.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".