Deo navijača tokom utakmice mu je neprimereno skandirao, a razvili su i transparent s traktorom. Ekipa hrvatskog Dnevnika Nove TV posetila je selo iz kojeg je poreklom, Kričke kod Drniša i tamo razgovarala s Borjanovom 83-godišnjom bakom.

“Čuj je, malo da sam ljuta. Trebao je makar malo pobediti”, rekla je Štefica Borjan. NJen unuk primio je u nedelju četiri gola. “A neka je, pa što ću mu ja? Jesam mu ja kriva?”, dodaje baka Štefica.

Osim igre, više su prašine digle Borjanove izjave da je rođen u Kninu, delu Republike Srpske Krajine. Čula ih je i baka, ali dobro je upoznata sa rodnim stablom porodice pa je kroz smeh objasnila o čemu se radi.

“Nije on govorio ništa naročito. On je samo rekao da je rođen u Kninu. I da voli, kako se kaže, Krajinu. Je*ala ga Krajina!”, navodi baka Štefica.

“Ja sam bila odmah ljuta, što ćeš spominjati Krajinu, baba ti je Hrvatica, tata je napola Srbin a napola Hrvat.”, dodala je.

Na kraju reporterka Sanja Jurišić je dodala kako se čini da u toj porodici nema mržnje, a baka odgovara: “Ma nema, nema. Niko nikoga ne mrzi, niko nikoga ne prezire”.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".