Марија наглашава да не постоји “чаробан штампић”, али да има дане када све успева и оне када јој ништа не иде од руке.

- Ако очекујете да вам кажем шта је рецепт за успешно родитељство одмах ћу вас разочарати и рећи да то не постоји. Као прво ни једна од нас жена које смо маме не може да у истом дану буде савршена мајка, савршена жена од каријере, савршена супруга и сређена до краја. Некако мора живот да вам се подели по приоритетима. А наравно да је приоритет када добијемо децу, мајчинство. Али мислим да је због брзине живота много изазова пред нама. Нормално је да се свака од нас некада осећа: “Е, данас нисам успела”. То је потпуно нормално. Глупо би било да се промовише савршеност у смислу: "Е, ја сам данас све успела". Не, нико не може у једном дану све да успе - каже Марија Вељковић.

Фото: В. Данилов

 

На питање колико су очеви битни за одгајање детета, Марија је поручила:

- Знате шта? Ја то носим из моје породице. Отац моје деце је укључен и то је најнормланија ствар. Мени је мој отац прао пелене када сам била мала. Да ли има природније ствари од тога? - каже водитељка те додаје:

- Очеви су под стресом као мајке. Не могу да генерализујем, зависи од породице до породице да ли су очеви једнако укључени као мајке. Али мислим да свако треба да пружи свој максимум.

Фото: Сарић С.

 

Иако се писало да је Марија предала папире за развод од супруга Милана Миловановића, лепа водитељка, ту тему успешно избегава, те о њој не жели ни реч да каже.

- Не желим да коментаришем никаква писања о разводу - рекла је Марија, која је поред деце, тренутно сконцентрисана на посао и обавезе које има.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".