Marija naglašava da ne postoji “čaroban štampić”, ali da ima dane kada sve uspeva i one kada joj ništa ne ide od ruke.

- Ako očekujete da vam kažem šta je recept za uspešno roditeljstvo odmah ću vas razočarati i reći da to ne postoji. Kao prvo ni jedna od nas žena koje smo mame ne može da u istom danu bude savršena majka, savršena žena od karijere, savršena supruga i sređena do kraja. Nekako mora život da vam se podeli po prioritetima. A naravno da je prioritet kada dobijemo decu, majčinstvo. Ali mislim da je zbog brzine života mnogo izazova pred nama. Normalno je da se svaka od nas nekada oseća: “E, danas nisam uspela”. To je potpuno normalno. Glupo bi bilo da se promoviše savršenost u smislu: "E, ja sam danas sve uspela". Ne, niko ne može u jednom danu sve da uspe - kaže Marija Veljković.

Foto: V. Danilov

 

Na pitanje koliko su očevi bitni za odgajanje deteta, Marija je poručila:

- Znate šta? Ja to nosim iz moje porodice. Otac moje dece je uključen i to je najnormlanija stvar. Meni je moj otac prao pelene kada sam bila mala. Da li ima prirodnije stvari od toga? - kaže voditeljka te dodaje:

- Očevi su pod stresom kao majke. Ne mogu da generalizujem, zavisi od porodice do porodice da li su očevi jednako uključeni kao majke. Ali mislim da svako treba da pruži svoj maksimum.

Foto: Sarić S.

 

Iako se pisalo da je Marija predala papire za razvod od supruga Milana Milovanovića, lepa voditeljka, tu temu uspešno izbegava, te o njoj ne želi ni reč da kaže.

- Ne želim da komentarišem nikakva pisanja o razvodu - rekla je Marija, koja je pored dece, trenutno skoncentrisana na posao i obaveze koje ima.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".