Она је више пута јавно говорила о борби са карциномом, како би упознала све жене са проблемом који може да се догоди свакој. Сада када је најгоре прошло, она коначно може да одахне и да настави да ужива у свом животу:

– Искрено да вам кажем – не, та борба не престаје. Ја сам добро, никад боље, али постоји тај један протокол код онколошких болести - каже Мира и додаје:

Фото: Игор Маринковић

 

- Највише мрзим реченицу ја сам победио рак, то никада не треба да се изговори јер та болест увек може да се врати. Не дај Боже ником. Ја сам то дуго крила,заправо крила сам од своје породице да бих их заштитила. Моја мајка је преминула 2017. године од срца. Све то оставља последице на породицу, када су сазнали само за четири операције које сам имала, боље да не причам како им је било.

Али, идемо даље, нема стајања, суочиш се, бориш се, ја идем главом кроз зид. – истакла је певачица својевремено за медије.

Подсетимо, поред борбе са злоћудном болешћу, то није био једини ударац који је наша позната певачица претпела, недавно се сурерла и са губитком мајке, која је била њена највећа подршка и ослонац.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".