У Миличином животу, појавио се мушкарац који јој је вратио осмех на лице, а о њему до сада није желела много да говори.

Фото: АТА имагес

 

 

Милица је сада открила како се тренутно осећа у новом емотивном односу.

- Сви говоре да сам заљубљена, али мислим да нисам. Нашла сам Вању који је другачији од свих до сада, који ми је дао мир и слободу. Срећна сам и испуњена са својим животом, треба ми много времена после свега. Не желим да се везујем, не желим заједнички живот, време ће показати да ли је права ствар у питању. Размишљам о свему, али верујем да Вања никада неће изаћи из наших живота, можда највише због Стефана, који га јако воли и везан је за њих. Летос на мору, гледала сам како проводе време заједно и уживају, толико да ја могу да имам слободно време за себе. Он је неко ко је одрастао без оца, ова пажња и љубав му значи - открила је Милица у емисији Премијера Викенд Специјал.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Милици је ово први емотивни однос након пет година. Деценију пре Дабовићеве, Вања је постао познат јавности по вези са певачицом Слађом Делибашић.

Тада се у медијима појавила вест да је популарна Слађа започела везу са маркантним, млађим мушкарцем, али веза се завршила пошто су освануле његове наге фоторафије.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".