U Miličinom životu, pojavio se muškarac koji joj je vratio osmeh na lice, a o njemu do sada nije želela mnogo da govori.

Foto: ATA images

 

 

Milica je sada otkrila kako se trenutno oseća u novom emotivnom odnosu.

- Svi govore da sam zaljubljena, ali mislim da nisam. Našla sam Vanju koji je drugačiji od svih do sada, koji mi je dao mir i slobodu. Srećna sam i ispunjena sa svojim životom, treba mi mnogo vremena posle svega. Ne želim da se vezujem, ne želim zajednički život, vreme će pokazati da li je prava stvar u pitanju. Razmišljam o svemu, ali verujem da Vanja nikada neće izaći iz naših života, možda najviše zbog Stefana, koji ga jako voli i vezan je za njih. Letos na moru, gledala sam kako provode vreme zajedno i uživaju, toliko da ja mogu da imam slobodno vreme za sebe. On je neko ko je odrastao bez oca, ova pažnja i ljubav mu znači - otkrila je Milica u emisiji Premijera Vikend Specijal.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, Milici je ovo prvi emotivni odnos nakon pet godina. Deceniju pre Dabovićeve, Vanja je postao poznat javnosti po vezi sa pevačicom Slađom Delibašić.

Tada se u medijima pojavila vest da je popularna Slađa započela vezu sa markantnim, mlađim muškarcem, ali veza se završila pošto su osvanule njegove nage fotorafije.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".