Легендарна певачица је сада проговорила о болном разводу, али се дотакла и борбе против опаке болести.

- Много пута себи нисам знала да угодим, од момента кад сам родила децу апсолутни приоритети у мом животу су они, све што сам радила, радила сам да њима буде боље. Размишљала сам не данас за сутра, него за године унапред, и то је испало добро. Нисам себи угодила када су моји бракови у питању, то је лоше - рекла је Нада, а потом открила да ли јој је жао што није остала у браку:

- Очигледно нисам нешто умела зато сам данас сама, али тако сам бирала, не жалим се, не бих ову слободу и свој мир дала ни за шта на свету. Ја сам обично биће, свако воли да воли, да буде вољено.

Певачица је истакла да је свог супруга бескрајно волела, али да им се енергије нису поклапале.

- Два пута сам патила. Први пут је био баш критичан, једва сам то преживела, сваки развод је тежак. 16 година сам се борила да тај брак задржим, али ако не иде боље је да се разиђемо. Ја сам учинила све да деца не осете развод, успела сам да помирим првог и другог мужа. Мој први муж долази у кућу код мене и мог другог мужа кад год хоће и колико хоће, да деца доживе да им је тата ту кад год хоће и колико хоће - испричала је она и додала:

Фото: М. Коковић

 

- Први муж је био сјајан човек, диван муж, божанствен родитељ, али енергије су нам се толико разликовале, он је ишао десно, ја лево. Ја сам хтела све сад, а он је за све што сам предложила рекао: "Није то добро, сутра ћемо". 16 година сам га молила, да промени то, ми смо остали добри до последњег дана, увек сам га волела до последњег дана, волела сам га као неког мени најближег. До последњег дана смо били ту једно за друго.

Нада је осудила младе који су често без разлога несрећни.

- Свака љубав на крају боли, кад чујем младе, хоћу фрас да добијем, то су размажена деца, која се не боре, која су научила да добију много тога на тацни, немогуће да са 20 година имаш депресију, ми нисмо знали ни шта је депресија. Сад су у депресији што нису на време ушли у трамвај, ту су криви родитељи, треба мало више да их запосле, да поведу рачуна о својој деци. Немам објашњење - рекла је певачица.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Kurir

 

Обрићева је искористила прилику да пошаље јаку поруку свима онима који се боре са опаком болешћу, те је, са очима пуним суза, испричала шта јој је дало снагу да се три пута бори против овог опаког непријатеља.

- Нажалост много таквих људи данас има, свима желим оздрављење, Бог је на првом месту кад су такве ствари у питању, али Богу морате и ви помоћи, да би он вама помогао. Морате себи поставити питање: "Шта да радим". Онда треба наћи разлог зашто морам и зашто хоћу да се борим. Први пут је то била борба да преживим, јер ми деца нису позавршавала школе. Други пут су они већ стасали, али знам да сам им потребна, а на крају се и у мени пробудила жеља да будем са њима. Трећи пут поново су била деца у питању, кад сам видела тај страх у њиховим очима, и тај њихов мук, задржане сузе, страх, жеља, моји унуци. Ја сам од моје Наталије, моје унуке добила једну поруку пуну подршке, имате обавезу да се борите - поручила је Нада у емисији Премијера Викенд Специјал.

Подсетимо, она се чак неколико пута суочила с раком, али и са разводом од супруга Аце Ивановића.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".