Одушевио је свет и Србију овога пута када је показао колико воли своју земљу. Није му било тешко да бициклом стигне чак до Дохе и подржи репрезентацију Србије на Мундијалу.

Ова пустоловина је трајала четири месеца, а прошао је кроз Бугарску, Грузију, Јерменију, Иран, Емирате и Саудијску Арабију.

- Хвала на дочеку. Када ја дођем, ми прођемо добро на такмичењу. Надам се да ће тако бити и сада. Нешто дуже од четири месеца трајало је путовање. Било је за душу, па се мало отегло. Кризних тренутака било је свакодневно, али када дођете на циљ, првенство је ваше. Најлепше је било кроз Иран, пун сам утисака - рекао је Зоран за ФСС након што је стигао у Доху, а испред хотела дочекао га је капитен Душан Тадић.

Зоран није стигао у Катар празних руку, већ је Тадићу поклонио сувенир, док се наш фудбалер одужио једном потписаном мајицом. Верни навијач наше репрезентације открио је шта му је све било потребно за овако далек пут.

- Чергарски је то живот. Захтева пуно, са мало тога можете да преживите, сви смо конформисти, па дочекамо некада и хотел. Најосновније понесем, шатор, одећу за топле и хладније услове - казао је Зоран.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".