Глумци из популарног филма, који су на специфичан начин осетили мундијалски дух током снимања, биће свим срцем уз нашу селекцију. Сви се надају да ће меч у Катару завршити слично као пре 92 године.

- Само напред, само храбро! Надам се да ће резултат да буде 2:1 за наше. Исти резултат је био 1930. године, а и на СП за омладинце 2015. победили смо их, са 2:1. Нек нам се посрећи и овај пут тако. Само патриотски, само јако, напред "орлови" - поручује глумац Урош Јовчић, који је играо лик Ђорђа Вујадиновића "носоње".

Поруку подршке упутио је "капитен" Виктор Савић, који је дочарао лик Милутина Ивковића популарног Милутинца.

Фото: В. Данилов

 

- Савет за играче да дају све од себе, да пруже максимум. Нека оставе срце на терену за грб и све Србе, па и Русе, јер ће у огромном броју навијати за нас. Прогнозе не волим да дајем, јер пре свега не желим да баксузирам. Гледаћу утакмицу са друштвом и бити уз наше - каже Виктор Савић.

Благоје Марјановић Моша, један од главих играча Југославије у Монтевидеу чији је лик отелотворио Петар Стругар, навијаће, такође, за наше фудбалере.

- Не пратим фудбал, али се надам да ће се момци изборити са изазовом, освојити место које им припада, јер Бразил је један од главних фаворита Мундијала - наглашава Стругар.

Фото: Архива Новости

 

Глумац Бојан Кривокапић, који је у филму играо Момчила Ђокића "гусара", реално типује:

- Надам се да ће бити 1:1, то је најоптимистичнија прогноза. Фудбал не пратим, али колико пратим штампу, кажу да смо јаки, и да имамо добре шансе - закључио је Кривокапић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".