Oduševio je svet i Srbiju ovoga puta kada je pokazao koliko voli svoju zemlju. Nije mu bilo teško da biciklom stigne čak do Dohe i podrži reprezentaciju Srbije na Mundijalu.

Ova pustolovina je trajala četiri meseca, a prošao je kroz Bugarsku, Gruziju, Jermeniju, Iran, Emirate i Saudijsku Arabiju.

- Hvala na dočeku. Kada ja dođem, mi prođemo dobro na takmičenju. Nadam se da će tako biti i sada. Nešto duže od četiri meseca trajalo je putovanje. Bilo je za dušu, pa se malo oteglo. Kriznih trenutaka bilo je svakodnevno, ali kada dođete na cilj, prvenstvo je vaše. Najlepše je bilo kroz Iran, pun sam utisaka - rekao je Zoran za FSS nakon što je stigao u Dohu, a ispred hotela dočekao ga je kapiten Dušan Tadić.

Zoran nije stigao u Katar praznih ruku, već je Tadiću poklonio suvenir, dok se naš fudbaler odužio jednom potpisanom majicom. Verni navijač naše reprezentacije otkrio je šta mu je sve bilo potrebno za ovako dalek put.

- Čergarski je to život. Zahteva puno, sa malo toga možete da preživite, svi smo konformisti, pa dočekamo nekada i hotel. Najosnovnije ponesem, šator, odeću za tople i hladnije uslove - kazao je Zoran.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".