Бразил је наравно један од главних фаворита за освајање овогодишњег Мундијала, док се Србија сматра репрезентацијом која свима може "помрсити конце".

Медији у земљи нашег вечерашњег ривала сматрају да ће Тите против Србије извести најофанзивнију могућу поставу, те да ће од првог минута свима силама ићи на победу.

Како пише на сајту ФИФА, без обзира на резултат успеха бразилске репрезентације на Мундијалу у Катару 2022, тренер Тите ће напустити клупу "кариока" на коју је сео још септембра 2016. године. У зависности од њихових успеха, зависи и број Титеових утакмица на којима ће водити репрезентацију.

Титеов последњи покушај да постигне неки значајнији резултат по коме ће га Бразилци памтити почиње вечерас утакмицом против наше репрезентација, у групи "Г".

Фото: Танјуг/АП

 

 

Овај 61-годишњи селектор започео је свој селекторски "мандат" у поразом од Еквадора у Киту са 3:0 у квалификацијама за СП у Русији 2018. До данас Тите је током свог шестогодишњег стажа на клуби изгубио само пет мечева.

Та чињеница тачно открива зашто је Титеу поверено да лично прати узастопне утакмице на Светском првенству. 

Према мишљењима спортских стручњака тајна Титеовог успеха лежи у томе што непрестано инсистира на побољшањима и променама без обзира на актуелне резултате. Динамичан темпо Титеове стратегије састоји се у форисарању бокова и растезању игре по стадиону, обезбеђујући простор Нејмару више простора за кретање средином терена.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".